willsoor.hu » Férfi ingek

Férfi ing kollekcióink

Gondoljon bármely alkalomra vagy eseményre - a Willsoor-nál megtalálja hozzá a tökéletes inget! Egyesek a tökéletesen illő slim fit inget keresik, hogy jó benyomást tegyenek munkatársaikra a következő megbeszélésen, míg mások a tökéletes, extra hosszúságú ingre vágynak, amely remekül mutat majd a kedvenc farmernadrágjukkal.

Esküvők és üzleti találkozók, hivatalos események és hagyományos alkalmak, csapatépítő tréning a munkatársakkal vagy szabadidő a gyerekekkel – a Willsoor biztosítja Önnek a tökéletes kivitelű, egyedi tervezésű, minőségi ingeket munkaidőre és kikapcsolódáshoz egyaránt.

A Willsoor ingei változatos, csúcsminőségű anyagokból készülnek. Szívből ajánljuk Önnek, hogy nézzen kerül 100% pamut ingeink,illetve a pamut és puplin keverékéből készült ingeink között. Mindkettő biztosítja a maximális kényelmet és az ing tartósságát.

Vasalásmentes ingeink a megfelelően elrendezett szálaknak köszönhetik könnyű kezelhetőségüket. Ajánljuk mindazoknak, akiknek kevés az idejük és fontos számukra az ingek egyszerű gondozása.

Ajánljuk:

összesen 1607 termék

Mindegy, hogy hivatalos, az öltönyéhez jól illő inget vásárolna, vagy egy egyedi tervezésű, nem hagyományosan szögletes darabot a szabadidejéhez. Bármely esetben garantáljuk a 100%-os elégedettséget.

Újdonságokra vár? Írunk Önnek!

Szeretnél 1700 Ft kedvezményt kapni az első rendelésedből? Iratkozz fel a hírlevelünkre, hogy mindig időben értesülhess a legfrissebb akcióinkról.