info@willsoor.hu
Ár
Szín
Anyag
Ujj
Mandzsetta
Magasság
Szabás
Gallér
Minta

Férfi ing kollekcióink

Gondoljon bármely alkalomra vagy eseményre - a Willsoor-nál megtalálja hozzá a tökéletes inget! Egyesek a tökéletesen illő slim fit inget keresik, hogy jó benyomást tegyenek munkatársaikra a következő megbeszélésen, míg mások a tökéletes, extra hosszúságú ingre vágynak, amely remekül mutat majd a kedvenc farmernadrágjukkal. Esküvők és üzleti találkozók, Tovább

Gondoljon bármely alkalomra vagy eseményre - a Willsoor-nál megtalálja hozzá a tökéletes inget! Egyesek a tökéletesen illő slim fit inget keresik, hogy jó benyomást tegyenek munkatársaikra a következő megbeszélésen, míg mások a tökéletes, extra hosszúságú ingre vágynak, amely remekül mutat majd a kedvenc farmernadrágjukkal.

Esküvők és üzleti találkozók, hivatalos események és hagyományos alkalmak, csapatépítő tréning a munkatársakkal vagy szabadidő a gyerekekkel – a Willsoor biztosítja Önnek a tökéletes kivitelű, egyedi tervezésű, minőségi ingeket munkaidőre és kikapcsolódáshoz egyaránt.

A Willsoor ingei változatos, csúcsminőségű anyagokból készülnek. Szívből ajánljuk Önnek, hogy nézzen kerül 100% pamut ingeink,illetve a pamut és puplin keverékéből készült ingeink között. Mindkettő biztosítja a maximális kényelmet és az ing tartósságát.

Vasalásmentes ingeink a megfelelően elrendezett szálaknak köszönhetik könnyű kezelhetőségüket. Ajánljuk mindazoknak, akiknek kevés az idejük és fontos számukra az ingek egyszerű gondozása.

Legtöbbet vásárolt
összesen 1649 termék

Mindegy, hogy hivatalos, az öltönyéhez jól illő inget vásárolna, vagy egy egyedi tervezésű, nem hagyományosan szögletes darabot a szabadidejéhez. Bármely esetben garantáljuk a 100%-os elégedettséget.

Újdonságokra vár? Írunk Önnek!

Hírlevél

Szeretnél 1700 Ft kedvezményt kapni az első rendelésedből? Iratkozz fel a hírlevelünkre, hogy mindig időben értesülhess a legfrissebb akcióinkról.