info@willsoor.hu
Ár
Szín
Anyag
Ujj
Mandzsetta
Szabás
Magasság
Gallér
Minta

Slim fit ingek

A modern férfi slim fit ingek jellemzője a szoros, testre illeszkedő szabás, így egyértelmű, hogy a slim fit ingeket elsősorban a sportosabb testalkatú férfiaknak ajánljuk, mivel remekül kiemelik viselőjük alakját. Egy apró hátrányuk a Tovább

A modern férfi slim fit ingek jellemzője a szoros, testre illeszkedő szabás, így egyértelmű, hogy a slim fit ingeket elsősorban a sportosabb testalkatú férfiaknak ajánljuk, mivel remekül kiemelik viselőjük alakját.

Egy apró hátrányuk akad: a cipőfűző megkötésénél némileg kényelmetlenek lehetnek, mivel a slim fit ingek nem igazán biztosítanak további helyet a nyújtáshoz. Ugyanakkor ezt az árat a tökéletesen illeszkedő szabásért és a stílusért fizeti meg az ember.

A slim fit ingek további nagyszerű tulajdonsága, hogy gyakorlatilag bármilyen ésszerű ruhadarabhoz hozzáilleszthetőek. Öltönyökhöz, chino nadrágokhoz és farmerekhez egyaránt remekül illenek.

összesen 881 termék

Újdonságokra vár? Írunk Önnek!

Hírlevél

Szeretnél 1700 Ft kedvezményt kapni az első rendelésedből? Iratkozz fel a hírlevelünkre, hogy mindig időben értesülhess a legfrissebb akcióinkról.