info@willsoor.hu
Ár
Nincs több szűrő
Szín
Gallér
Minta
Magasság
Ujj
Mandzsetta
Szabás

Férfi ing kollekcióink Újdonságok

Gondoljon bármely alkalomra vagy eseményre - a Willsoor-nál megtalálja hozzá a tökéletes inget! Egyesek a tökéletesen illő slim fit inget keresik, hogy jó benyomást tegyenek munkatársaikra a következő megbeszélésen, míg mások a tökéletes, extra hosszúságú ingre vágynak, amely remekül mutat majd a kedvenc farmernadrágjukkal. Esküvők és üzleti találkozók, Tovább

Gondoljon bármely alkalomra vagy eseményre - a Willsoor-nál megtalálja hozzá a tökéletes inget! Egyesek a tökéletesen illő slim fit inget keresik, hogy jó benyomást tegyenek munkatársaikra a következő megbeszélésen, míg mások a tökéletes, extra hosszúságú ingre vágynak, amely remekül mutat majd a kedvenc farmernadrágjukkal.

Esküvők és üzleti találkozók, hivatalos események és hagyományos alkalmak, csapatépítő tréning a munkatársakkal vagy szabadidő a gyerekekkel – a Willsoor biztosítja Önnek a tökéletes kivitelű, egyedi tervezésű, minőségi ingeket munkaidőre és kikapcsolódáshoz egyaránt.

A Willsoor ingei változatos, csúcsminőségű anyagokból készülnek. Szívből ajánljuk Önnek, hogy nézzen kerül 100% pamut ingeink,illetve a pamut és puplin keverékéből készült ingeink között. Mindkettő biztosítja a maximális kényelmet és az ing tartósságát.

Vasalásmentes ingeink a megfelelően elrendezett szálaknak köszönhetik könnyű kezelhetőségüket. Ajánljuk mindazoknak, akiknek kevés az idejük és fontos számukra az ingek egyszerű gondozása.

összesen 2 termék

Újdonságokra vár? Írunk Önnek!

Hírlevél

Szeretnél 1700 Ft kedvezményt kapni az első rendelésedből? Iratkozz fel a hírlevelünkre, hogy mindig időben értesülhess a legfrissebb akcióinkról.