willsoor.hu » Férfi ingek » Kedvezmény

Férfi ing kollekcióink Kedvezmény

Gondoljon bármely alkalomra vagy eseményre - a Willsoor-nál megtalálja hozzá a tökéletes inget! Egyesek a tökéletesen illő slim fit inget keresik, hogy jó benyomást tegyenek munkatársaikra a következő megbeszélésen, míg mások a tökéletes, extra hosszúságú ingre vágynak, amely remekül mutat majd a kedvenc farmernadrágjukkal.

Esküvők és üzleti találkozók, hivatalos események és hagyományos alkalmak, csapatépítő tréning a munkatársakkal vagy szabadidő a gyerekekkel – a Willsoor biztosítja Önnek a tökéletes kivitelű, egyedi tervezésű, minőségi ingeket munkaidőre és kikapcsolódáshoz egyaránt.

A Willsoor ingei változatos, csúcsminőségű anyagokból készülnek. Szívből ajánljuk Önnek, hogy nézzen kerül 100% pamut ingeink,illetve a pamut és puplin keverékéből készült ingeink között. Mindkettő biztosítja a maximális kényelmet és az ing tartósságát.

Vasalásmentes ingeink a megfelelően elrendezett szálaknak köszönhetik könnyű kezelhetőségüket. Ajánljuk mindazoknak, akiknek kevés az idejük és fontos számukra az ingek egyszerű gondozása.

összesen 235 termék

Újdonságokra vár? Írunk Önnek!

Szeretnél 1700 Ft kedvezményt kapni az első rendelésedből? Iratkozz fel a hírlevelünkre, hogy mindig időben értesülhess a legfrissebb akcióinkról.