info@willsoor.hu

(Elkelt) Férfi Extra Slim Fit ing (magasság 176-182 én 188-194) 9185

(Elkelt) Férfi Extra Slim Fit ing (magasság 176-182 én 188-194) 9185

4.0 (0 Összesített értékelés)

Extra Slim Fit fehér ing olasz gallérral .. többet

Férfi Extra Slim Fit ing (magasság 176-182 én 188-194) 9185

Férfi Extra Slim Fit, fehér színű ing. Az ing teste különösen keskeny. Olasz gallér, gombos mandzsetta és fekete elemek. Az anyag Easy Care felülettel rendelkezik a könnyebb vasalás érdekében.

Paraméterek

Márkák: Willsoor
Gallér: olasz
Szín: fehér
Mandzsetta: gombok
Ujj: Hosszú
Szabás: extra-szűkített (extra slim fit)
Minta: sima
Kollekció: Willsoor London
Anyag: 100% pamut, Easy Care
Nem: Férfi

Ápolási útmutató

Olasz gallér

HAI olasz gallér merevítőkkel. Nagyon széles gallér, amely a hétköznapi alkalmakra is megfelelő, valamint kisebb és nagyobb nyakkendőcsomókkal is tökéletesen fest.

Ez a fajta gallér kerek arcú férfiak részére kiváltképp ajánlott.

Italský límec

Karcsúsított ingek

Karcsú szabású ing, gombos ujjakkal, és két hátsó varrással. A karcsúsított ingek kiemelik az alakot, így ezeket a sportosabb testalkatú férfiaknak ajánljuk. Mindazonáltal az irodában és kevésbé hivatalos jellegű alkalmakon is bátran viselhetőek.

Slim Fit košile

100% pamut

A 100%-os pamut azt jelenti, hogy Ön garantáltan a teljesen természetes anyagokat és az elképzelhető legjobb kényelmet választja. Nagyon puha, finom és kiválóan lélegző anyag, amely egész nap során biztosítja a frissesség érzetét.

Pamut 100%

Könnyen kezelhető (Easy Care)

A könnyen kezelhető textíliák gondozása rendkívül egyszerű. A megfelelően elrendezett szálak a tisztítást és a vasalást egyaránt megkönnyítik. Az Easy Care anyagú ingek remek hétköznapi viseletek.

Easy Care

Hírlevél

Szeretnél 1700 Ft kedvezményt kapni az első rendelésedből? Iratkozz fel a hírlevelünkre, hogy mindig időben értesülhess a legfrissebb akcióinkról.