info@willsoor.hu

(Elkelt) Klasszikus rövid ujjú férfi ing szürke színben 9318

(Elkelt) Klasszikus rövid ujjú férfi ing szürke színben 9318

4.0 (0 Összesített értékelés)

Klasszikus rövid ujjú férfi ing szürke színben .. többet

Klasszikus rövid ujjú férfi ing szürke színben 9318

Klasszikus rövid ujjú férfi ing szürke színben, klasszikus Kent-gallérral. Az anyag 2W Plus-kezelésen esett át a gyűrődések elkerülése érdekében.

Paraméterek

Márkák: Willsoor
Gallér: klasszikus
Szín: szürke
Ujj: Rövid
Szabás: regular
Minta: sima
Kollekció: Willsoor Classic
Anyag: 100% pamut, 2W Plus
Nem: Férfi

Ápolási útmutató

Klasszikus gallér

A KENT klasszikus, merevítőkkel ellátott gallérját mindenféle ingen megtalálhatja – legyen szó üzleti vagy szabadidős típusról. A gallér szűkebb első része miatt viselése inkább kisebb nyakkendőcsomóhoz ajánlott.

A klasszikus gallérok remekül illenek az ovális arcszerkezetű férfiak számára.

Klasický límec

100% pamut

A 100%-os pamut azt jelenti, hogy Ön garantáltan a teljesen természetes anyagokat és az elképzelhető legjobb kényelmet választja. Nagyon puha, finom és kiválóan lélegző anyag, amely egész nap során biztosítja a frissesség érzetét.

Pamut 100%

2 W Plus

A 2 W Plus egy fejlett technológia, amely meggátolja a szöszösödést. A szálak hatékonyabb elrendezésének köszönhetően az ilyen textil nagyon puha tapintású, de egyben tartós és könnyen tisztítható. A 2 W Plus technológiával kezelt ingek csúcsminőségűek, és tökéletes megjelenésüket egész nap megtartják.

2 W Plus

Hírlevél

Szeretnél 1700 Ft kedvezményt kapni az első rendelésedből? Iratkozz fel a hírlevelünkre, hogy mindig időben értesülhess a legfrissebb akcióinkról.