info@willsoor.hu

5 Hasznos tipp a tökéletes báli táncókákra illö ing kiválasztásához

A szünet hamarosan véget ér, de ne csüggedj -- rengeteg izgalom vár rád a közeljövőben! Ha nem lenne elég az iskolakezdés öröme, a bálra felkészítő táncórák is szeptemberben kezdődnek. Már valószínűleg sejted mit hordoz magával az elkövetkezendő pár hónap, de hidd el, a rengeteg felkészülés ellenére, a bálon nagyon jól fogsz szórakozni. Mindazonáltal, mint első bálozónak, bizonyosan jól jön egy pár hasznos tanács a megfelelő báli ing kiválasztásához. A gálákon és bálokon bizony számít a jó megjelenés. Ha követed az alábbi tippeket, táncpartnereddel összeillő öltözetetek garantáltan megüti a mércét, így a „táncparkett ördögei” mellett, a tökéletes pár címe is tiétek lesz.

A bálra felkészítő táncórák nem csak a sötét öltönyből, egy pár kényelmes tánccipőből és elegáns fehér kesztyűkből állnak. Említettem már a nyakkendő vagy csokornyakkendő, és a megfelelő öltönyhöz illő zoknik kötelező viseletét? Az alacsony szárú zoknik kedvelőit ez talán elkeseríti, azonban a társadalmi konvenciók és etikett szerint gálákon és bálokon illetlen fedetlen lábszárral leülni. Na, de most vissza az inghez.

1. FEHÉR ING

Egyszerű, de nagyszerű választás táncórákra a sima (mintázatlan) fehér ing. A fehér ing egy abszolút sokoldalú választás, bármily színű nyakkendővel vagy csokornyakkendővel jól kombinálható, és minden esetben elegáns megjelenést kölcsönöz. Ha a fehér ing mellett döntesz, és már van a táncpartnered, válassz a párod ruhájával összeillő nyakkendőt vagy csokornyakkendőt. A hölgy bizonyára értékelni fogja a gesztust, ráadásul a párok harminázó öltözete nagyszerű benyomást kelt.

2. SZÍNES ING

Unalmasnak találod a fehér ingeket? Válassz akkor egy színes inget! Azonban, jegyezd meg – az ingnek minden esetben egyszínűnek és mintázatlannak kell lennie. Viseld bátran kedvenc színed a táncparketten, vagy válassz egy színt, mely illik párod öltözetéhez... de ezt már tudod.  Kimondottan hatásos megjelenést kölcsönöz a hasonló (nem megegyező!) színű ing és nyakkendő vagy csokornyakkendő kombinációja – válassz például egy világos inget, melyet párosítst és sötétebb árnyalatú nyakkendővel vagy csokornyakkendővel. Ennek az egyszerű trükknek köszönhetően a (csokor-)nyakkendő az öltözéked hangsúlyos darabjává fog válni.

3. MADZSETTAGOMBOK

Fontos megjegyezni, hogy a társadalmi etikett szabályai szerint öltöny kizárólag hosszú-ujjú inggel viselendő. Komolyra fordítva a szót, egyáltalán nem számít ha „láttál valakit valahol” másképp öltözni hasonoló eseményre. Hidd el, egy rövid-ujjú ing választásával nagyon félre tudsz nyúlni. Ez azonban nem azt jelenti, hogy a választási lehetőségeid a hosszú ujjú-ingek terén itt véget értek. Választhatsz a „klasszikus”, gombolható mandzsettájú ingek, és mandzsettagombok viselete között. Hogy mik is ezek? A mandzsettagombok olyan luxus kiegészítő gombok, melyeket az ingtől külön vásárolhatóak meg.

4. AZ ING SZABÁSA

Meglepő, hogy hány lehetőség van az ing kiválasztásakor, ugye? Hozzáadok akkor most még egy néhányat. Pontosabban, csupán hármat. Ha az ing szabásáról beszélünk, a választék a következőkből áll: a klasszikus szabású ing tökéletes azok számára, akik szeretnének elrejteni egy kis nemkívánt felesleget, vagy csak értékelik a kényelmet és a nem túl feszes viseletet. A modern, keskeny vágású (slim fit) ingek remekül illeszkednek a szálkás, vékony testalkathoz. Ez a típusú ing hatékonyoan emeli ki a széles vállrészt és optikailag keskenyít deréktájon, a férfias arányokat kihangsúlyozva, ez az ing az abszolút nyerő választás.

5. A GALLÉR FORMÁJA

Az utolsó tényező amit fontolóra kell venned, a gallér formája. Ha hosszú, keskeny nyakad van, válassz egy széles, és magas gallérú inget. Azonban, ha rövid és széles nyakkal rendelkezel, válassz egy alacsony helyeszkedésű, keskeny vágású gallért; a magas gallérú ingek optikailag csökkentik-, míg a rövid gallérok optikailag növelik a nyak hosszát. A csokornyakkendő jól kombinálható rejtett gombolású ingekkel, gallér szempontjából pedig a szmoking gallér (keskeny, rövid) a bevált viselet.

Tak. Nos, ez volna minden amit tudnod kell a tökéletes bálba illő ing kiválasztásához. Ha követed a fenti pontokban összefoglalt tanácsokat, bizonyosan kiválóan fogsz szerepelni a táncórákon. Elhanyagolhatatlan megemlíteni, hogy a megfelelő öltözettel a tarsolyodban, táncpartneredben a tökéletes benyomást fogod kelteni. Ha esetleg még ne lenne párodj, ne csüggedj, biztosan találsz több olyan elragadó hölgyet, aki szívesen fog táncolni veled. Természetesen a megfelelő ing kiválasztásával szüleid, és családod elvárásainak is eleget teszel, és biztosan büszkék lesznek rád.

Vess egy pillantást a Willsoor széleskörű férfi ingekből álló kínálatára. Bízunk benne, hogy értékelni fogod a kiváló minőségű választékunkat, melyek semmilyen alkalommal nem fognak cserben hagyni -- legyen az a táncparkett meghódításakor, vagy a mindennapokban.

Hírlevél

Szeretnél 1700 Ft kedvezményt kapni az első rendelésedből? Iratkozz fel a hírlevelünkre, hogy mindig időben értesülhess a legfrissebb akcióinkról.