-10 % LEÁRAZÁS felsőkre, pólókra és rövid ujjú ingekre
Kedvezménykód: JUNE12
×
info@willsoor.hu

A vételi megbízás, az biztos

Mi a vásárlás enni?

Ez egy gyors fizetési módszer, amely a következőképpen működik:

  • áruk rendelése egy kattintás a e-shop
  • otthon árut, és próbálja bővíteni
  • Ha elégedett vele, akkor 14 napon belül befizeti

Vásárlás neuvedeno kétséges Willsooru fizetni a szállítás azonnal, akkor majd 14 napon belül a termék átvételét fizet nevében vásárolni és enni.


Hogyan lehet fizetni?

Rendelése elküldése után, kérjük, forduljon a regisztrált e-mail címre fizetési megbízás Vásárlás neuvedeno kétséges, amelynek lejárata 14 napon belül a termék átvételét.

Az áruk ára összegződik töltést Vásárlás Dine összege CZK 39. A díjat kell fizetni akkor is, ha az áru 14 napon belül vissza. Minden további információ elérhető a honlapon Vásárlás Najisto.cz.

Hogy lehet az áruk visszaküldésének?

A fő előnye a vásárlás, az biztos, hogy fizetni az árut addig a pillanatig annak tulajdonságait 100% biztos. Így vannak félelmek egy rosszul kiSelectott szín, méret, és így tovább. Vedd meg róla, hogy csak a fizetési módot. Bármilyen vácení árukat ezért mindig forduljon közvetlenül Willsoor.cz!


További információra van szüksége?

Bármilyen további kérdése van különleges ajánlatDovod "vételi megbízás biztos" lehet megválaszolni hívja 776 527 242 vagy e-mail címre obchod@willsoor.cz.

Hírlevél

Szeretnél 1700 Ft kedvezményt kapni az első rendelésedből? Iratkozz fel a hírlevelünkre, hogy mindig időben értesülhess a legfrissebb akcióinkról.