-10 % LEÁRAZÁS felsőkre, pólókra és rövid ujjú ingekre
Kedvezménykód: JUNE12
×
info@willsoor.hu

A Willsoor Kreditrendszerének Általános felhasználási feltételei

A Willsoor Kreditrendszerének Általános felhasználási feltételei

 1. A Willsoor Kreditrendszer azon szolgáltatás neve, amelyet a next CRE s.r.o. biztosít az összes www.willsoor.hu oldalon regisztrált fiók számára. A Kreditrendszer alapelve kreditek gyűjtése, melyek által a felhasználó különböző akciókban részesül, amelyeket a jövőben leadott rendeléseken alkalmazhat.


 2. A Willsoor Kreditrendszerében való részvétel alapkövetelménye a www.willsoor.hu oldalon való érvényes regisztráció. Érvényes regisztráció alatt értendő, hogy a felhasználó a valóságnak megfelelően adta meg az összes kitöltendő mezőben kért adatot (név, vezetéknév, lakcím). A regisztráció megerősítésével, a felhasználó jogosult a Willsoor Kreditrendszerében való részvételre. A Willsoor Kreditrendszerében való részvétel ingyenes. Kreditekben bármely olyan természetes vagy jogi személy részesülhet, aki elfogadta a Willsoor Kreditrendszerének feltételeit. A Kreditrendszer mechanizmusának és előnyeinek visszaélése esetén a Szolgáltatónak jogában áll ideiglenesen vagy véglegesen megakadályozni a felhasználót a kreditek szerzésétől és/vagy felhasználásától.

  A fiók létrehozásával a felhasználó elfogadja a Kreditrendszer Szabályzatát és Általános felhasználási feltételeit
  a) A felhasználó regisztrációkor hamis adatokat adott meg;
  b) A felhasználó visszaélt a Kreditrendszer mechanizmusával és/vagy előnyeivel;
  c) A felhasználó elhalálozása esetén, a fiók elveszíti a kreditszerzési jogait a Kreditrendszerből.

  Amennyiben a felhasználó Willsoor Kreditrendszerében regisztrált fiókjának tagsága lejárt, illetve a fenti a), b) illetve c) szabálysértéseknek megfelelően, a Felhasználó elveszíti a kreditek gyűjtéséhez/felhasználásához való jogát, valamint felmondja a Willsoor Kreditrendszerében való részvétel összes előnyét.


 3. Kreditszerzés

  A regisztrált felhasználó a megrendelés értékének 5%-át (szállítási költség nélkül) visszakapja kreditpontok formájában a megrendelés kiszállításától számított 14 napon belül.


 4. Kreditek felhasználása

  A begyűjtött kreditek, a rendelés leadásakor, a bevásárlókosár első lépésében használhatók fel. A felhasznált krediteket kedvezmény formájában vonjuk le a megrendelés összegéből. A bevásárlókosárban csak a kreditegyenlegben elérhető kreditek használhatók fel; az elérhetőnél nagyobb összeg nem alkalmazható. A kreditek alkalmazása nem vonható össze más kupon vagy ajándékutalvány felhasználásával. A megrendelés (szállítási költségek nélküli) értékénél több kredit nem alkalmazható.


 5. Visszatérítés és kreditek

 6. Abban az esetben, ha a visszaküldött termék megrendelésekor krediteket írtunk jóvá, a felhasznált kreditek értéke visszakerül az ügyfél számlájára.
  Abban az esetben, ha olyan megrendelés kerül visszaküldésre, amelyben kredit jóváírást adtunk hozzá, az termékhez hozzáadott kreditek értéke levonásra kerül.


 7. Kreditek felhasználásának megtagadása

  A következő indokokból tagadható meg a kreditek felhasználása:
  a) A krediteket a Felhasználó hamis adatokkal való regisztráció során szerezte.
  b) A kreditek a rendszer- vagy műszaki hiba során kerültek jóváírásra.


 8. A Willsoor Kreditrendszerének általános kikötései

  A Willsoor Kreditrendszerének előnyei, és az ahhoz kapcsolódó jogok nem átruházhatók. A fiók jogainak átruházása sérti a 2. pontban kikötött Általános feltételeket és a Willsoor Kreditrendszerének Szabályzatát, és a fiók felfüggesztéséhez vezethet. A Willsoornál regisztrált felhasználók által gyűjtött kreditek kizárólag a Willsoorban Kreditrendszerében, kedvezmény formájában alkalmazhatók a megrendelésekre.

  A next CRE s.r.o. fenntartja a Willsoor Kreditrendszerének Általános felhasználási feltételeinek módosítását. A next CRE s.r.o. fenntartja a forgalmi együttható megváltoztatásának jogát (pl. deviza leértékelés vagy más vis maior esetén). A Willsoor Kreditrendszer megszűnésének időpontját, a megszűnést megelőző egy hónapon belül közöljük a weboldalunkon, ezt követően nem kerülnek kiosztásra kreditek.

  A Willsoor Kreditrendszerében szerzett kreditek, az érvényesítés dátumát követően 12 hónapig érvényesek.

  A Willsoor Kreditrendszer Általános felhasználási feltételei 2021. 09. 01-jén léptek hatályba.

 

Hírlevél

Szeretnél 1700 Ft kedvezményt kapni az első rendelésedből? Iratkozz fel a hírlevelünkre, hogy mindig időben értesülhess a legfrissebb akcióinkról.