Willsoor / A Willsoor Kreditrendszerének Általános felhasználási feltételei

A Willsoor Kreditrendszerének Általános felhasználási feltételei

A Willsoor Kreditrendszerének Általános felhasználási feltételei

 1. A Willsoor Kreditrendszer azon szolgáltatás neve, amelyet a next CRE s.r.o. biztosít az összes www.willsoor.hu oldalon regisztrált fiók számára. A Kreditrendszer alapelve kreditek gyűjtése, melyek által a felhasználó különböző akciókban részesül, amelyeket a jövőben leadott rendeléseken alkalmazhat.


 2. A Willsoor Kreditrendszerében való részvétel alapkövetelménye a www.willsoor.hu oldalon való érvényes regisztráció. Érvényes regisztráció alatt értendő, hogy a felhasználó a valóságnak megfelelően adta meg az összes kitöltendő mezőben kért adatot (név, vezetéknév, lakcím). A regisztráció megerősítésével, a felhasználó jogosult a Willsoor Kreditrendszerében való részvételre. A Willsoor Kreditrendszerében való részvétel ingyenes. Kreditekben bármely olyan természetes vagy jogi személy részesülhet, aki elfogadta a Willsoor Kreditrendszerének feltételeit. A Kreditrendszer mechanizmusának és előnyeinek visszaélése esetén a Szolgáltatónak jogában áll ideiglenesen vagy véglegesen megakadályozni a felhasználót a kreditek szerzésétől és/vagy felhasználásától.

  A fiók létrehozásával a felhasználó elfogadja a Kreditrendszer Szabályzatát és Általános felhasználási feltételeit
  a) A felhasználó regisztrációkor hamis adatokat adott meg;
  b) A felhasználó visszaélt a Kreditrendszer mechanizmusával és/vagy előnyeivel;
  c) A felhasználó elhalálozása esetén, a fiók elveszíti a kreditszerzési jogait a Kreditrendszerből.

  Amennyiben a felhasználó Willsoor Kreditrendszerében regisztrált fiókjának tagsága lejárt, illetve a fenti a), b) illetve c) szabálysértéseknek megfelelően, a Felhasználó elveszíti a kreditek gyűjtéséhez/felhasználásához való jogát, valamint felmondja a Willsoor Kreditrendszerében való részvétel összes előnyét.


 3. Kreditszerzés

  A regisztrált felhasználó a megrendelés értékének 5%-át (szállítási költség nélkül) visszakapja kreditpontok formájában a megrendelés kiszállításától számított 14 napon belül.


 4. Kreditek felhasználása

  A begyűjtött kreditek, a rendelés leadásakor, a bevásárlókosár első lépésében használhatók fel. A felhasznált krediteket kedvezmény formájában vonjuk le a megrendelés összegéből. A bevásárlókosárban csak a kreditegyenlegben elérhető kreditek használhatók fel; az elérhetőnél nagyobb összeg nem alkalmazható. A kreditek alkalmazása nem vonható össze más kupon vagy ajándékutalvány felhasználásával. A megrendelés (szállítási költségek nélküli) értékénél több kredit nem alkalmazható.


 5. Kreditek felhasználásának megtagadása

  A következő indokokból tagadható meg a kreditek felhasználása:
  a) A krediteket a Felhasználó hamis adatokkal való regisztráció során szerezte.
  b) A kreditek a rendszer- vagy műszaki hiba során kerültek jóváírásra.


 6. A Willsoor Kreditrendszerének általános kikötései

  A Willsoor Kreditrendszerének előnyei, és az ahhoz kapcsolódó jogok nem átruházhatók. A fiók jogainak átruházása sérti a 2. pontban kikötött Általános feltételeket és a Willsoor Kreditrendszerének Szabályzatát, és a fiók felfüggesztéséhez vezethet. A Willsoornál regisztrált felhasználók által gyűjtött kreditek kizárólag a Willsoorban Kreditrendszerében, kedvezmény formájában alkalmazhatók a megrendelésekre.

  A next CRE s.r.o. fenntartja a Willsoor Kreditrendszerének Általános felhasználási feltételeinek módosítását. A next CRE s.r.o. fenntartja a forgalmi együttható megváltoztatásának jogát (pl. deviza leértékelés vagy más vis maior esetén). A Willsoor Kreditrendszer megszűnésének időpontját, a megszűnést megelőző egy hónapon belül közöljük a weboldalunkon, ezt követően nem kerülnek kiosztásra kreditek.

  A Willsoor Kreditrendszerében szerzett kreditek, az érvényesítés dátumát követően 12 hónapig érvényesek.

  A Willsoor Kreditrendszer Általános felhasználási feltételei 2021. 09. 01-jén léptek hatályba.

 

Szeretnél 10% kedvezménnyel vásárolni a legelső rendelésed leadásakor? Iratkozz fel a hírlevelünkre, hogy mindig időben értesülhess a legfrissebb akcióinkról.