info@willsoor.hu

Esküvői ingek Willsoor

svatební košile

Közeleg a nagy nap. Talán még nem tudatosult benned, de az esküvőd életed egyik legfontosabb napja lesz. Ha rád tör a nosztalgia, gyakran fogsz visszagondolni erre a különleges napra, és előbb utóbb elő for kerülni az esküvői album is. Az esküvői fotók mindig eszedbe fogják juttatni hogyan is öltöztél a nagy napon, és hogy a menyasszonnyal együtt az öltözéketek milyen hatással volt a násznépre.

Vőlegényként minden szem rád fog szegeződni; nem csak kedves hitvesed, de szüleid, rokonaid és barátaid mind téged fognak figyelemmel kísérni. Mindezek mellett a fotós és filmoperatőr szinte minden lépésed követni fogják.

Ezért fontos kiválasztani egy olyan öltözetet, amelyben az esküvő napján a legjobban fogsz kinézni. Ugyanakkor kényelmesen kell magad érezned benne, mert az esküvő napja hosszú és igényes lesz. Hogyan találd meg a tökéletes öltözetet?

AZ ÖLTÖNY CSAK A KEZDET

Már bizonyára találtál esküvői öltönyt. Nem érdemes alábecsülni az öltöny kiválasztásának fontosságát, hiszen ez teszi ki az esküvői öltözet jelentős részét. Mindazonáltal, az ing választása legalább ugyanennyire fontos. Egy rosszul választott öltöny elronthatja az összbenyomást, és még kényelmetlen is lehet. Tehát, hogyan találhatod meg a tökéletes inget, amely nem csak remekül néz ki, de még kényelmes is?

AZ ING SZÍNE

Kezdjük a színnel.. Ha a hagyományokat követve templomban vagy akár egy házasságkötő teremben készülsz megnősülni, a legjobb választás egy klasszikus fehér ing, mely tökéletesen passzol akár sötét akár világos (szürke, krémszínű, fehér, stb.) színű öltönyökkel. A társadalmi etikett szakértői szerint a rózsaszín, vagy krémszínű ingek ugyanilyen elfogadottak. Ha egy kevésbé hivatalos környezetben (parkban, réten, stb.) házasodsz, választhatsz akár egy kissé merészebb színű inget is. Ilyen esetekben a lila vagy világoskék remekül festenek. Az esküvői ing stílusában általában „sima” (azaz mintázatlan). Az ingnek mindenképp harmonizálnia kell a menyasszony ruhájával – egy krémszínű ing hófehér ruha közvetlen társaságában nem fest túl megnyerően. Azonban, ha egy merészebb, színes ing mellett döntesz, ajánlott, hogy az ing mellkasi zsebének színe megegyezzen a menyasszony ruhájával – így öltözeted egyszerre válik modernné és divatossá.

Ne engedd magad meggyőzni arról, hogy öltözetednek passzolnia kell az esküvői asztal díszítésének színével, hiszen Te és kedves menyasszonyod a kétségtelenül a legfontosabbak ezen a napon -- inged színének egyébként sincs semmi köze az asztalterítő színéhez./p>

Svatební košile barva

AZ ING SZABÁSA

Az ing szabása kimondottan fontos. Először is, válassz egy klasszikus szabású, egyenes (szabályos) inget valamint egy modern, keskeny vágású (slim fit) inget. Ha nem vagy teljesen elégedett testalkatoddal, válaszd a klasszikus szabást, mely hatásosan rejti el a nem kívánt felesleget. Ha testalkatod szálkás, a modern (slim fit) ing a tökéletes választás – az ing nem tapad a testhez, azonban hatékonyan emeli ki a férfias arányokat.

Střih svatební košile

Ne felejtsd el kiválasztani a megfelelő típusú és szabású gallért. Klasszikus, vagy ünnepi nyakkendőkhöz remek választás a klasszikus (Kent) vagy a vágott (olasz/francia) stílusok. Igyekezz elkerülni a legombolható gallérú ingeket, melyeket leginkább nyakkendő nélkül, munkahelyre vagy kevésbé formális eseményekre illik viselni. A csokornyakkendő jól kombinálható rejtett gombolású ingekkel, gallér szempontjából pedig a szmokingos felálló gallér vagy a klasszikus Kent gallér a bevált viselet.

A divatlapok szerkesztői szerint a széles vágású „cápa“ gallér jól illeszkedik keskeny arcformákhoz, míg a kerekebb arcformákhoz a Kent stílus passzol. Kiválasztható még ezen kívül a gallér magassága: a magas gallérú ingek optikailag csökkentik-, míg a rövid gallérok optikailag növelik a nyak hosszát.

Svatební košile - typ límečků

A klasszikus ingek ujjai általában gombolhatóak. Azonban az esküvő egy rendkívüli esemény – ennél fogva a dupla mandzsettagombos inget kíván. Ez a típusú ing elegáns és elbűvölő megjelenést kölcsönöz. Ha akár egy pillanatra is fontolgattad a rövid ing viseletét, tüstént engedd el ezt a gondolatot. Öltönyhöz mindig hosszú ujjú inget viselj, így lesz igazán tökéletes az összkép.

Zapínání svatební košile

ANYAG

Az ing színe és illeszkedése mellet még elhanyagolhatatlan egy tényező. Ha megnyerő kinézet mellet, jól is szeretnéd érezni magad, ne becsüld alá a jó minőségű anyag kiválasztását. Minél több pamutot tartalmaz a szövet, annál jobban lélegzik az ing alatt a bőr, ezáltal csökken az izzadás mértéke is. A 100%-ban pamut szövet azonban könnyebben gyűrödik. Tehát az ideális pamut-poliészter összetétel általában 70% (vagy több) pamutból áll. Az ilyen összetételű ing kellően szabályozza a testhőmérsékletet, tapintása kellemes, valamint nehezen gyűrődik.

Nos, most már tudod mi a titka a tökéletes esküvői ing kiválasztásának, amely egyszerre fess és kényelmes. Tekintsd meg a Willsoor széles férfi ing kínálatát, és válaszd ki a számodra megfelelő darabot!

EXTRA TIPPEK

Ha még elegánsabb megjelenést szeretnél, dobd fel öltözéked egy esküvői mellénnyel. Helyettesítsd klasszikus nyakkendőd, egy hivatalosabb nyakkendővel, csokornyakkendővel vagy akár selyemsállal/kravátlival. Az már csak hab a tortán, ha a mandzsettagomb passzol más kiegészítőkhöz (övcsat, gyűrű, stb.). Dobd fel a zakód egy díszzsebkendővel – különösen hivatalos és szabványos a fehér, de ha merész vagy, és egyedi megjelenést szeretnél, válassz egy színeset.

Hírlevél

Szeretnél 1700 Ft kedvezményt kapni az első rendelésedből? Iratkozz fel a hírlevelünkre, hogy mindig időben értesülhess a legfrissebb akcióinkról.