Willsoor / Kockázatmentes vásárlás

Kockázatmentes vásárlás

Adatvédelem

Amikor foglalkozó személyes adatDovodat, az online áruház Willsoor.cz vállalja, hogy betartja a törvény értelmében. 101/2000 Coll., A személyes adatDovod védelmét. Ha van egy üzleti, amely szükséges továbbítja a személyes adatDovodat, az ügyfél beszállítók, online shop Willsoor.cz vállalja, hogy továbbítsa ezt az információt előzetes jóváhagyásával az ügyfél. Hozzájárulása nélkül nem lehet semmilyen információt személyes jellegű továbbított.

Adatvédelem

Ellenőrizte az ügyfelek és a vélemények az Heureka.cz

Van egy félelem vásárol Willsoor.cz? Mint a legtöbb online áruházak van egy ellenőrző szolgáltatást az ügyfelek osztályosDovod Heureka.cz. Keresztül értékeléseket ügyfelek megtalálják a nézet, hogy a mi szolgáltatásDovod, valamint azDovod elégedettek velük. További információk a véleménye, hogy megtudja a linkre kattintva.

Heuréka ellenőrzött ügyfelek

Biztonságosan csomagolt áruk

Minden póló rendelése tőlünk, gondosan csomagolva egy külön dobozban Willsoor, amely szintén használható, mint egy ajándék. Ostatní termékek, amelyek a rendelés gondosan csomagolva légbuborékos és minden zabeleno együtt egy erős kartondobozba. Biztonsági csomag egy csomag letölthető szalag logóval Willsoor. Csomagolás végez két munkatársunk, akik együtt ellenőrzik a minőségét a csomagolás.

Visszatérítés vagy csere áruk közhely

Csere , vissza, és azt állítják, a vásárolt termékeket végre a lehető leghamarabb javára az ügyfél. A beszerzett áruk lehet próbálni, és összeegyeztetni a szekrény, és ha nem felel meg a méret vagy a szín, akkor vissza a megvásárolt árut 14 napon belül. Nálunk vásárolni kockázat nélkül.

Iratkozzon fel hírlevelünkre