Willsoor / MIÉRT VÁLASSZA A WILLSOOR INGJEIT

MIÉRT VÁLASSZA A WILLSOOR INGJEIT

Csúcsminőségű ingek minden alkalomra

A Willsoor prémium minőségű divatház, mely csúcsminőségű ingek, blúzok, dzsekik és kiegészítők páratlan választékát kínálja. Széles választékunkban a hivatalos jellegű és szabadidős ingek egyaránt megtalálhatóak. Modern, divatos kivitel, tökéletesített gyártási eljárás és valóban csúcsminőségű anyagok: ezek mind a WILLSOOR védjegyei immáron több, mint 10 éve. Ehhez vegye hozzá a szakszerű ügyféltámogatást, illetve azt, hogy minden egyes inget igényes, ajándékszerű csomagolásban szállítunk ki, a végeredmény pedig egyszerű online ingvásárlásnál jóval több lesz - élménnyé válik.

Vásárlóink tisztában vannak ezzel, ezért járnak vissza hozzánk rendszeresen - csatlakozzon az elégedett Willsoor vásárlók körébe, és igényelje a WILLSOOR VIP kártyát!

Willsoor ingek Londonban és Budapesten egyaránt

Elégedett Willsoor ügyfeleket Európa-szerte találni, és a több, mint fél tucatnyi nyelven elérhető specializált webshopok, valamint az angol nyelvű .eu webshop révén a Willsoor hatékonyan gondoskodik vásárlói öltözetéről, lakhelyüktől függetlenül. Nem meglepő, hogy a Willsoor prémium kategóriás ingei Nyugat-Európa, az Egyesült Királyság, Közép-Európa és Kelet-Európa gardróbjaiban egyaránt mindenütt megtalálhatóak.

Minőségi termékekhez minőségi szolgáltatás jár: A páratlan Willsoor raktárkészletben speciális méretek is megtalálhatóak: legyen szó túlméretes ingekről, extra hosszú ingujjakról, vagy akár 47-52-es méretű, szélesebb gallérokról!

Lessen be a függöny mögé!

TÖKÉLETES ILLESZKEDÉS, SZEMÉLYRE SZABOTT ÁR NÉLKÜL

Az évek alatt szerzett tapasztalat révén megtudtuk, hogy a vásárlók többsége tökéletesen illő ingeket keres, amelyhez nincs szükség szabóra. Ezért a Willsoor ingek esetében a tényleg konfekcióméretet (41, 42 stb.) és a becsült személymagasságot egyaránt feltüntettük. Ez biztosítja az ujjak tökéletes illeszkedését, az ing pedig úgy fog állni Önön, mintha szabónál készült volna!

100%-OS ELÉGEDETTSÉG GARANTÁLVA

Elégedettsége fontos számunkra, ezért 14 napot biztosítunk a termékek cseréjéhez és visszatérítéséhez.

  • Amennyiben nem tetszik az újonnan vásárolt WILLSOOR termék - nem lett jó a méret, vagy mégsem tetszik a kiválasztott ruhadarab -, vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal közvetlenül, vagy töltse ki a Visszatérítési / Csere iránti kérelemre vonatkozó űrlapot itt, és amilyen gyorsan csak lehet, visszajelzünk Önnek! Így új Willsoor ingét egész biztosan aggodalom nélkül vásárolhatja meg.

DÍSZCSOMAGOLÁS ALAPSZOLGÁLTATÁSKÉNT!

Minden egyes inget elegáns dobozba csomagolunk, de ugyanez igaz a kiegészítőkre (pénztárcák, övek stb.) is.

A WILLSOOR NEM CSAK AZ INGEKRŐL SZÓL

A Willsoor nem csupán minőségi üzleti és szabadidős női/férfi ingek gyártásával foglalkozik. Otthona kényelméből online rendelhet bármilyen féle nyakravalót is: nyakkendők, csokornyakkendők, kendők, sálak és egyebek közül választhat. Minőségi, 100%-ban természetes bőrövek, pulóverek, zakók és kiegészítők!

Iratkozzon fel hírlevelünkre