-10 % LEÁRAZÁS felsőkre, pólókra és rövid ujjú ingekre
Kedvezménykód: JUNE12
×
info@willsoor.hu

MIÉRT VÁLASSZA A WILLSOOR INGJEIT

Csúcsminőségű ingek minden alkalomra

A Willsoor prémium minőségű divatház, mely csúcsminőségű ingek, blúzok, dzsekik és kiegészítők páratlan választékát kínálja. Széles választékunkban a hivatalos jellegű és szabadidős ingek egyaránt megtalálhatóak. Modern, divatos kivitel, tökéletesített gyártási eljárás és valóban csúcsminőségű anyagok: ezek mind a WILLSOOR védjegyei immáron több, mint 10 éve.

Willsoor ingek Londonban és Budapesten egyaránt

Elégedett Willsoor ügyfeleket Európa-szerte találni, és a több, mint fél tucatnyi nyelven elérhető specializált webshopok, valamint az angol nyelvű .eu webshop révén a Willsoor hatékonyan gondoskodik vásárlói öltözetéről, lakhelyüktől függetlenül. Nem meglepő, hogy a Willsoor prémium kategóriás ingei Nyugat-Európa, az Egyesült Királyság, Közép-Európa és Kelet-Európa gardróbjaiban egyaránt mindenütt megtalálhatóak.

Minőségi termékekhez minőségi szolgáltatás jár: A páratlan Willsoor raktárkészletben speciális méretek is megtalálhatóak: legyen szó túlméretes ingekről, extra hosszú ingujjakról, vagy akár 47-52-es méretű, szélesebb gallérokról!

Lessen be a függöny mögé!

TÖKÉLETES ILLESZKEDÉS, SZEMÉLYRE SZABOTT ÁR NÉLKÜL

Az évek alatt szerzett tapasztalat révén megtudtuk, hogy a vásárlók többsége tökéletesen illő ingeket keres, amelyhez nincs szükség szabóra. Ezért a Willsoor ingek esetében a tényleg konfekcióméretet (41, 42 stb.) és a becsült személymagasságot egyaránt feltüntettük. Ez biztosítja az ujjak tökéletes illeszkedését, az ing pedig úgy fog állni Önön, mintha szabónál készült volna!

100%-OS ELÉGEDETTSÉG GARANTÁLVA

Elégedettsége fontos számunkra, ezért 14 napot biztosítunk a termékek cseréjéhez és visszatérítéséhez.

  • Amennyiben nem tetszik az újonnan vásárolt WILLSOOR termék - nem lett jó a méret, vagy mégsem tetszik a kiválasztott ruhadarab -, vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal közvetlenül, vagy töltse ki a Visszatérítési / Csere iránti kérelemre vonatkozó űrlapot itt, és amilyen gyorsan csak lehet, visszajelzünk Önnek! Így új Willsoor ingét egész biztosan aggodalom nélkül vásárolhatja meg.

A WILLSOOR NEM CSAK AZ INGEKRŐL SZÓL

A Willsoor nem csupán minőségi üzleti és szabadidős női/férfi ingek gyártásával foglalkozik. Otthona kényelméből online rendelhet bármilyen féle nyakravalót is: nyakkendők, csokornyakkendők, kendők, sálak és egyebek közül választhat. Minőségi, 100%-ban természetes bőrövek, pulóverek, zakók és kiegészítők!

Hírlevél

Szeretnél 1700 Ft kedvezményt kapni az első rendelésedből? Iratkozz fel a hírlevelünkre, hogy mindig időben értesülhess a legfrissebb akcióinkról.